Här står vi utanför vår entré på Malmövägen 75 i Lund. Det är lätt att ta sig till oss och det finns gott om parkeringsplatser.
Välkommen hit!

Andreas

Det här är en glad och hjälpsam tekniker som fixar i stort sett allt. Andreas har sedan 2012 jobbat på Mekonomen och 2018 blev han "Årets Tekniker" för hela Mekonomen. Dessförinnan jobbade han på MC Huset. Han gillar att lösa problem och att köra cross. Han är utbildad på det mesta inom teknik, är specialist på Autologics fordonsdiagnostik och har AC-cert.

Måns

Måns är mannen som löser dina problem och behov när det gäller din bil - den skall rulla! Han kommer närmast från Mekonomen i Fosie där han var ansvarig för verkstaden och han har jobbat med olika saker inom Meknomen sedan 2012. Han har en hel del utbildningar inom teknik samt verkstadsdrift och ansvar. Han har också AC-cert.

Jesper

Jesper är senioren i laget. Han springer inte lika snabbt som han vill längre men han har 30 års erfarenhet i branschen. Började på Toyota som tekniker för att sedan avancera till servicemarknadschef. Sedan 2010 har han jobbat på Mekonomen där han bl.a. var distriktchef Skåne. Han har många utbildningar inom det mesta men saknar dock AC-cert.

Våra öppettider

Måndag - torsdag 07:00 - 17:00
Fredagar 07:00 - 15:00
Maila oss